Нове життя старих джинсів
22.07.2016
На землі зафіксована рекордно висока температура
25.07.2016

СТРІЛЯНИНА В МЮНХЕНІ: 10 ВБИТИХ І 16 ПОРАНЕНИХ

10 людей загинули, сред якихі сам нападник, і 16 пораненинх під час стрілянини в торговому центрі Olympia-Einkaufszentrum в Мюнхені. .

Про наслідки стлінинини повідомила у твіттері поліція Мюнхені.

Серед вбитих — 15-річна дівчина. Багато людей серйозно поранені, 16 осіб, серед яких є діти, з важкими пораненнями доставлені до лікарні. Троє поранених у критичному стані, передає поліція.

Перший сигнал про стрілянину надійшов правоохоронцям близько 18:00 за місцевим часом (19:00 за київським часом).

Відразу після стрілянини в Мюнхені поліція передавала, що розшукує трьох невідомих з рушницями. Свідчки наче бачили, як вони зчинили стрілянину у фаст-фуді McDonalds, розташованому в торговельному центрі “Олімпія”, найбільшому в Мюнхені. Потім продовжили стріляти надворі.

Згодом поліція Баварії повідомила, що стрілянина велася в трьох місцях: торговому центрі Olympia-Einkaufszentrum і на вулицях Ханауерштрассе і Рісштрассе. Та ця інформація не підтвердилася.

Однак до ранку з’ясувалося, що “на значаній швидкості” з місця події тікали люди. А  вогонь відкрив 18-річний хлопець, який потім наклав на себе руки. Його тіло знайшли за кілометр від стрілянини. Він мав подвійне німецько-іранське громадянство і жив у Мюнхені. Мотив його вчинку невідомий.

Як розповів на прес-конференції начальник мюнхенської поліції Губерт Андре, підозрюваний не був відомий правоохоронцям і в них немає даних про його зв’язки з терористичними угрупованнями, однак слідство триває. “Мотив чи пояснення цього злочину абсолютно невідомі”, – додав він.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *